torstai 15. marraskuuta 2012

Pingu-teemasynttärit

 
 
Vietimme tässä joitakin viikkoja sitten siskoni pojan syntymäpäiviä Pingu-teemalla. Pingu näkyi lähinnä koristelussa sekä tarjoilupöydän kattauksessa eikä niinkään esimerkiksi kakussa kuten viime tammikuun Salama-synttäreillä.
 
 
 
 
Tarjolla oli mm. mutakakkua, porkkanamuffinsseja, vaahtokarkkeja, juustoja, äitini tekemään patonkia ja täytettyjä lettuja sekä monenlaisia muita herkkuja. Ruoka maistui ja vieraa viihtyivät! Onneksi syntymäpäiviä ei kuitenkaan osu joka viikonlopulle...;)
 
 
 
 
 
 


7 kommenttia:

 1. Vau, upeat tarjoilut :) ja todella kiva tuo liitutaulu johon on kirjoitettu värillisillä liiduilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin tykkään tuosta liitumaalilla maalatusta väliseinästä. Siitä on aina kiva lukea, mitä on viikonloppuna ohjelmassa/ruokana, kun mennään siskon luokse vierailulle.

   Poista
  2. Sisko Raumalta21/11/12

   Lämmin kiitos synttärijärjestelyistä ehdottomasti myös apukokille! Liitutaulu on ollut kyllä kovassa käytössä. Kuvasta saattaa ehkä huomata, että pinta on hieman haalistunut, koska seinä on odottanut jo kohta kaksi maagsita vuotta sitä välttämätöntä toista maalikertaa. Näiden pikkupingujen kanssa vaan aika rientää aika hurjaa vauhtia. Täytyy myös kommentoida sen verran, että koristeluvarustuksiin kuuluivat mustavalkoiset karkki- ja popparitötteröt sekä viirit, joihin olin printannut netistä Pingun kuvia. Hieno koristepaperi pohjalle (esim. Sokos myy todella makeita värilajitelmia) sekä kuvat netistä ovat oikein tehokas ja edullinen tunnelmanluoja. Pingviinimuotti piparkakkuja varten löytyi Annen astiakaupasta Raumalta. Porkkanamuffinssit ovat muuten siskoni käsialaa ja löytyvät myös täältä blogista - erinomainen synttärivalinta, koska voi tehdä jo edellisenä päivä ja koristella hieman ennen h-hetkeä. Tammikuussa saatte varmaan siskoni välityksellä kuulla Hevisaurus-synttäreistä. Mielikuvitus on jo laitettu lentelemään :)

   Poista
 2. Niin herkullisen näköiset ja kuuloiset tarjoilut. Mulle iski joku herkutteluvimma, pakko mennä etsimään jotain hyvää! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokablogeilla on usein valitettavasti se vaikutus:D

   Poista
 3. No nyt on ollut kyllä synttärien teema kohdallaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Khyl! Hennesillä myydään muuten pingviinipipoja, jos et ollut tietoinen:D

   Poista