Parsakauden innostama söimme pitkäperjantaina alkupalaksi parsaa prosciutton ja parmesaanin kanssa. Vaikka taloudessamme noin 50% ei kuulu parsan ystäviin, niin tämä versio sai hyvän vastaanoton. Totesin myös jonkin verran nettiä selattuani, että parsan keittäminen kannellisessa paistinpannussa vaikuttaa näppärältä, ja sitähän se myös oli, kun parsat saavat möllöttää siellä somasti kyljellään.
Mukavaa pääsiäistä!
PARSAAA ILMAKUIVATUN KINKUN JA PARMESAANIN KANSSA (4:lle)
16 tankoa parsaa
1 paketti prosciuttoa (8 siivua)
parmesaania
suolaa
pippuria
Pese parsat ja poista niiden tyvestä palat (puumainen osuus). Keitä parsoja kannen alla paistinpannussa suolavedessä n. 3-4 minuuttia. Kaada vesi pois ja kuivaa hieman parsoja.
Asettele lautaselle kaksi prosciutto-siivua vierekkäin, laita neljä tankoa parsaa päälle. Ripottele päälle hieman suolaa halutessasi ja rouhi myös mustapippuria päälle. Veistele parsojen päälle parmesaania haluamasi määrä. Kääri kinkun siivut ympäri. Veistele vielä päälle halutessasi hieman parmesania. Nauti heti!
ihania ohjeita siulla! ja kaunis blogi! mukavaa pääsiäistä ;)
VastaaPoistaKiitos paljon! Kävin myös vastavierailulla kauniissa blogissasi:)
VastaaPoistaoi kiitos kovasti,ja muuten mie lisäsin miut siun lukijaksi että pääsen kyläilemään ja lukemaan juttujasi ;)
VastaaPoista