Pahoittelen hidasta päivitystahtia, mutta loppuviikko meni ystävän polttareita valmistellessa ja juhliessa. Säät onneksi suosivat lauantaina ja päivä oli todella onnistunut. Olin vastuussa ruoanlaitosta ja kokkailin ruokaa yhteensä 10 hengelle. Valitettavasti kauheassa kiireessä en ehtinyt ottaa tuotoksista kuvia, joten tässä olisi tällä kertaa ohjetta eräänlaiselle pastasalaatille, joka on odottanut julkaisua jo muutamia viikkoja. Pastasalaatin ohjeitahan netti on pullollaan, mutta toivottavasti joku saa tästä jonkinlaista inspiraatiota. En laita mitään määriä tähän, koska niitä nyt en enää muista, joten soveltakaa oman mielenne mukaan. Kaikki salaatin ainekset eivät valitettavasti näy kuvassa ja parmesankin unohtui päältä.
PASTASALAATTI
ruukkusalaattia
kirsikkatomaatteja
hunajamelonia
kevätsipulia
keitettyä ja jäähdytettyä pastaa
paistettua broilerinfilettä jäähdytettynä ja leikattuna
vihreää pestoa
tuoreita parmesanlastuja
kuivaa paahtoleipää tai valmiita krutonkeja
(1 valkosipulinkynsi)
suolaa ja pippuria
oliiviöljyä
Paista broilerit pannulla kypsiksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna jäähtyä ja leikkaa sopivankokoisiksi paloiksi. Keitä pasta ohjeen mukaan ja jäähdytä. Sekoita joukkoon vihreää pestoa. Pastan ei ole tarkoitus uida pestossa! Leikkaa kuivahtaneesta paahtoleivästä reunat pois ja paista ne öljyssä rapeiksi pannulla (voit lisätä öljyyn hienoksi pilkottua valkosipulia, jos haluat lisää makua). Pese ja pilko vihannekset ja sekoita kaikki ainekset kulhossa. Lisää päälle parmesanlastuja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti