Tämä Pastanjauhajien sivuilta bongattu sitruuna-kanapastan ohje on pysynyt meidän suosikkipastanamme jo pitkään. Jos et jostain syystä ole sitä vielä kokeillut, niin kehotan klikkaamaan tästä, ja nauttimaan mahtavasta pastaelämyksestä. Mitäpä sitä reseptiä tähän uudestaan kirjoittelemaan, kun se on kerran jo hyvin kirjoitettu (paitsi että itse laitan valkosipulin pannulle samaan aikaan sipulin kanssa).
Minäkin olen tätä kokeillut:) Hyvää on.
VastaaPoistaTämä on kyllä pastakastikkeiden aatelia! Itse laitan siihen varmaan puolikkaan sitruunan verran mehua ja ehdottomasti laadukasta pastaa sekaan.
VastaaPoistaMeillä oli epälaadukasta täysjyväpastaa, ja silti oli herkullista. Sitruunaakin laitoin sen puolikkaan verran. Kurkumaakin taisi vahingossa lorahtaa enemmän, kun väristä tuli lopulta niin räikeänkeltainen, mutta maku oli entistä parempi:)
VastaaPoista